Endnu en fantastisk fællesdag blev afviklet.
Fantastisk som alle havde trukket i arbejdstøjet. Der blev udskiftet træværk på en af vores broer.
Hevet siv op af sø – Gravet kabler ned til de 2 nye iltningspumper – strøm blev etableret til samme.
Stamvejen (Den asfalterede del) blev klippet ind og den sidste del som vi ikke nåede på dagen, blev færdig gjort af et par frivillige ugerne efter.
 
Der blev knoklet igennem alle steder. Bestyrelsen har efterfølgende vedtaget – at alle der kommer til fællesdage fremadrettet IKKE skal knokle så meget som ALLE gjorde den dag.
 
På hele Grundejerforeningen Marielyst Strandparks vegne
 
Tusind tusind tak for jeres kæmpe indsats – tak til alle som stillede materialer og maskiner til rådighed –
TAK til dem som ved pengedonation bidrog til at vores forplejning igen var i top. TAK for mega humør og moral. TAK fordi I ved det store arrangement var med til at spare vores forening for mange tusinde kroner.
 
Slutteligt et par ord om hvad der bestyrelsen har på tegnebrættet indtil nytår 2023 – Som I er bekendt blev der fundet midler til at få klippet sivene ( 2 gang i 2023 )  –  der forestår fortsat lidt arbejde med at få klippet til de steder hvor det ikke kunne nås fra land samt opsætte 2 andehuse til vore pumper – Stien rundt søen er blevet dampet for ukrudt, hvilke vi håber er en fremtids sikret løsning, så vi undgår sprøjtning/kemikalier –   Vi kikker ligeledes ind i at få skiftet træværk på yderligere broer og slutteligt bliver stamvejen på Nordsiden klippet ind, så den kan stå klar til foråret 2024
 
På bestyrelsen vegne endnu engang tak for den positive tilslutning og opbakning til at vort område kan fremstå pænt og attraktivt for alle dem som har glæde af Marielyst Strandpark.
 
På bestyrelsen vegne
Skønt efterår 🍂🍁